Skagen Gråsten 2007 - LUMA

Gå til indhold

Hoved menu:

Skagen Gråsten 2007

Artikler

At køre løbeet Skagen-Gråsten er ikke bare køreturen ned gennnem Danmaark, det er også en masse forberedelsee. For mit vedkommende starter det i  januar måned med at koontakte dem der har været med tidligere, for at få et overblik over hvem der vil deltage og følges med os.
Så er det med at finde overnatning. I år var det godt at jeg var ude i god tid, for på vandrehjemmmet, hvor vi var sidste år, var alt bookeet, vi fik heldigvis værelser på Sømandshjemmmet.
På antallet af deltagere fra Skaggen, 38 mod 58 sidste år, kunne man se at det havde været vanskeligt at få overnatning.

Så kommer vi til ugen hvor det hele skal foregå.
Onsdag kl. 10.00 mødes vi for at køre til Gråsten og etablere vores ”camp”” på Ringridderpladsen, som  bestod af 3 campingvogne og 2 telte.
Herfra så tilbage til Esbjerg via Tyskland for at proviantere.
Omkring kl. 17.30 mødes vi igen hos os, denne gang for at få alle køretøjernee sat på en traailer, dette er mændenes opgave, og for at forbere maden til frokosten om torsdagen.

Torsdag mødes vi så igen kl. 10.00, denne gang for at køre de 270 km. til Skagen.
Snakken går livlligt og vores samtale emnne var vejret, prognoserne var ikke de bedste for fredagen, vi var alle enige om at regntøjet nok skulle komme i brug.
Torsdag aften mødtes vi med de andre kørere på Sømandshjemmet, hvor vi fik den snart traditionelle bøf bløde løg.
Starten fra Skagen ”Grenen” foregik i let overskyet tørvejr men vi havde  ikke kørt langt før den første solstrejf rammte os. Turen foregik uden problemerr for alle, der var ingen der skulle have en lift i følgevognen, og i et pragttfuld vejr hele vejen, til sidst var det faktisk lidt for varmt. Undervejs var der indlagt stop hvor der blev budt på kaffe og brød. Det bedsste er dog når det første skilt med Gråsten viser sig og man næsten kan lugte det kolde øl der står og venter.
Om aftenenn deltog vi i festen og fik vores møtriik i et silkebåånd, som bæres med stolthed.

Se flere billeder fra turen her: Galleri

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu