Skagen Gråsten 2008 - LUMA

Gå til indhold

Hoved menu:

Skagen Gråsten 2008

Artikler

I år var vi 5 fra Esbjerg ud af de 48 startende motorcykler i Skagen og løbet blev startet af Troels Bredal i strålende solskin og højt humør.
Første stop var Hedebo Camping, hvor alle nåede frem, men ved starten derfra var der allerede 3 motorcykler som måtte skubbes i gang. Løbet fortsatte så syd på ad en dejlig rute ned over Hals, næste stop var Skanderborg. Men i Randers kunne Villys BSA ikke mere, den gik i stå ved det mest trafikerede kryds midt i middags myldre trafikken. Det vist sig senere at være karburatoren som ikke ville lade benzinen passere, så han blev opsamlervognens første kunde. Derefter gik det så videre mod Skanderborg, undervejs dertil begyndte Carlos AJS at lave nykker med koblingen, men vi nåede da frem til Sølund. I Skanderborg var der ca. 40 andre motorcykler fra oplandet - Fyn og Sjælland som stødte til os. De lange bakker syd for Skanderborg var for meget for Carlos kobling så efter 15 - 20 km. måtte han parkere i vejsiden for at komme med på Helges opsamlervogn.
Kort før Kolding var det galt med S. P. Møllers Nimbus så nu var vi 3 fra vores hold ud af 5 startende fra Skagen kommet med opsamlervognen, i alt havde Helge 8 redninger og den anden opsamler vogn måtte have en Russisk DNEPR MT9 m. sidevogn løftet op på traileren. Men trods de mange haverier kan det anbefales at prøve sådan en tur, med godt 400 km på en gammel motorcykel. Der er et fantastisk sammenhold og hjælpsomhed iblandt kørerne.


 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu